Onze diensten

Schattingen? 

Wij bezorgen u een gratis,vrijblijvende en volledig uitgewerkte marktconforme schatting van uw appartement, huis of bedrijfspand. 


Verkopen? 

Zowel Bernard als Jan begeleiden u in alle vertrouwen bij de verkoop van uw woning. Het schatten van de woning, het opvragen van alle nodige documenten nodig bij de verkoop, het fotograferen, drone-opnames en video-opnames gebeuren onder de deskundigheid van vakmensen. 

Door onze ervaring en ons uitgebreid netwerk, alsmede door doelgerichte marketing en publiciteit bereiken wij de geschikte koper voor uw woning.

De verkoop eindigt niet bij de akte. Ook feedback en nazorg behoren tot onze taken en onze doelstelling om de klant optimaal tevreden te stellen. Geen loze beloftes!


Verhuren?

Nadat wij voor u de geschikte huurder hebben gevonden, zorgen wij voor de opmaak van het juiste huurcontract, de in- en uitgaande plaatsbeschrijving, het opmeten van de tellers en de tijdige registratie van het contract.


Opvolging?

Wij volgen uw dossier persoonlijk op en u krijgt onmiddellijke feedback na elk bezoek. Niet wachten op de beloofde maandelijkse lijstjes maar interactie op elk moment. Klant is Koning! Permanente beschikbaarheid 7/7, 24/24!


Op zoek?

Hoe vind ik mijn geschikte woonst? Hoe komt het dat ik steeds naast de juiste woning grijp? Hoe begin ik te zoeken naar de perfecte woning?Laat uw gegevens achter via ons webformulier of chat met ons. U mag ons gerust ook via mail of telefoon contacteren. Wij staan u bij en geven het perfecte advies!


Vastgoed De Ruyter & Lucker

BE0680.592.085

Derdenrekening: BE09 0018 2356 6957

BA & Borgstelling via NV AXA Belgium: polisnr. 730.390.160