Over ons

Bernard, geboren aan de groene zijde van Brugge, eventjes uitgeweken naar de Belgische kust maar sinds ruime tijd terug inwoner van de binnenstad. Trotse papa van 3 kinderen, sociale mens, voor iedereen gelijk!

Hij maakte na een carrière van bijna 20 jaar als boekhouder/fiscalist enkele jaren terug de switch en koos voor de veelzijdigheid van de job als vastgoedmakelaar. Als uitstekend bemiddelaar en steeds aanwezig met een luisterend oor, maakt hij tijd voor iedereen.

Vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit zijn voor Bernard de basis van een vlotte verkoop en een jarenlange samenwerking.


Klaas, ook geboren in Brugge maar getogen in Zuienkerke, is een hele tijd actief geweest in de horeca. In 2015 heeft hij dan de overstap naar het vastgoed gewaagd en met bijhorende opleidingen in het vastgoed tevens zijn BIV nummer van erkend vastgoedmakelaar behaald. Hij is verder enorm gedreven in zijn vak en kan met alle mensen overweg.  Zowel bij de verkoop van hun woning, maar ook bij de aankoop van hun nieuwe woonst geeft hij met veel plezier het nodige advies. Verder een pietje precies in zijn vak, geen detail ontgaat hem.

Is er nog een beetje tijd over, dan trekt hij zijn loopschoenen aan, vind je hem op zijn koersfiets en soms waagt hij zich nog eens op zee met zijn surfplank.