Over ons

Bernard, geboren aan de groene zijde van Brugge, eventjes uitgeweken naar de Belgische kust maar sinds ruime tijd terug inwoner van de binnenstad. Trotse papa van 3 kinderen, sociale mens, voor iedereen gelijk!

Hij maakte na een carrière van bijna 20 jaar als boekhouder/fiscalist enkele jaren terug de switch en koos voor de veelzijdigheid van de job als vastgoedmakelaar. Als uitstekend bemiddelaar en steeds aanwezig met een luisterend oor, maakt hij tijd voor iedereen.

Vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit zijn voor Bernard de basis van een vlotte verkoop en een jarenlange samenwerking.


Jan, geboren aan de blauwe zijde van Brugge, kan terugvallen op jarenlange ervaring. De grootste uitdaging van Jan is het begeleiden en helpen van mensen tijdens het verkoopproces van een vastgoed. Dit gaat gepaard met de nodige communicatie, vleugje humor en dossierkennis.

Het resultaat wordt niet uit het oog verloren: de verkoop van het vastgoed! Steevast houdt Jan een goede relatie over met zijn klanten. Bij Jan voelt u zich op uw gemak!

En nog een weetje, Jan is frontman bij zijn band Jan The Man and Friends.Klaas, ook geboren in Brugge, is enorm gedreven in zijn vak en kan met alle mensen overweg. Hij staat steeds klaar met heel wat tips en tricks in de hand om de mensen verder te helpen. Zowel bij de verkoop van hun woning, maar ook bij de aankoop van hun nieuwe woonst geeft hij met veel plezier het nodige advies. Verder een pietje precies in zijn vak, geen detail ontgaat hem.

Is er nog een beetje tijd over, dan trekt hij zijn loopschoenen aan, vind je hem op zijn koersfiets en soms waagt hij zich nog eens op zee met zijn surfplank.


Het is best mogelijk dat Didier je niet onbekend voorkomt. De voorbij 27 jaar was hij namelijk actief als notarismedewerker bij ere-notaris Luc De Quinnemar en later bij de geassocieerde notarissen Bernard Waûters & Stephanie Parmentier (allen te Assebroek (Brugge)). Tijdens zijn loopbaan in het notariaat spitste hij zich voornamelijk toe op de redactie van allerlei vastgoed gerelateerde overeenkomsten en akten. Daarbij heeft hij veel personen begeleid in het finaliseren van allerlei overeenkomsten, meegezocht naar doeltreffende oplossingen, burgerrechtelijk en fiscaal advies verleend, etc.

Ondanks het commerciële karakter dat een vastgoedmakelaar typeert, blijven Didier’s inzichten en doelstellingen ongewijzigd. Mensen begeleiden en correct informeren, partijen ontlasten van diverse formaliteiten, fungeren als gesprekspartner tussen de partijen en hun notaris/vertrouwenspersoon/bankier/accountant/…, om dan te eindigen met een sluitende overeenkomst is zijn ambitie.

Noem het gerust atypisch maar dat is nu éénmaal hetgeen waarvoor hij staat.

Zijn leuze is dan ook “REAL ESTATE IS NOT A CRIME”.


Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.